Blog, Strana 4

Ako sušiť mäso doma

Skúšal si už niekedy sušiť mäso doma? Náš vrchný mäsiar Ondra opäť spísal pár rád pre začiatočníkov. Poradí ti, ako začať a na čo si dať pozor pokiaľ chceš sušiť mäso podľa africkej receptúry.  ...

Príbeh Renjer Jerky

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal...

Sušené mäso - na proteíny bohatá, nízkotučná pochúťka

Sušené mäso má priaznivcov po celom svete. Je to lahodná, na proteíny bohatá, nízkotučná pochúťka z prvotriedneho mäsa. Každé balenie sušeného mäsa je plné hodnotných bielkovín, dokáže tak rýchlo...

Aký je rozdiel medzi jerky a biltongom

V zásade sa sušené mäso môže rozdeliť na dva základné typy – jerky, ktoré pochádza z oblasti Severnej Ameriky a juhoafrický biltong. Keď si niekto kupuje sušené mäso, obvykle rozdiely nerieši alebo o ...