Sušené mäso - na proteíny bohatá, nízkotučná pochúťka

Sušené mäso má priaznivcov po celom svete. Je to lahodná, na proteíny bohatá, nízkotučná pochúťka z prvotriedneho mäsa. Každé balenie sušeného mäsa je plné hodnotných bielkovín, dokáže tak rýchlo doplniť energiu napríklad pri horských pochodoch, cyklovýletoch alebo počas redukčnej diéty. Jerky a biltong má po konzumácii na telo rovnaký účinok ako energetický nápoj.

co-nevis-o-susenem-mase

My v Maso Here veríme, že produkujeme tie najlepšie plátky sušeného mäsa v Čechách a na Slovensku. Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame len prvotriedne mäso, štipku soli, korenie a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom teplého vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto. Jedno balenie nášho sušeného mäsa s hmotnosťou 25 g je pripravené zo 100g prvotriedneho hovädzieho. Proste iba mäso a trochu korenia. Bodka.

Nutričné hodnoty ve 100 g

Sušené mäso je bohaté na bielkoviny a s minimálnym obsahom tuku. Ovšem aj medzi druhmi mäsa sú malé rozdiely. Jedno 100 gramové balenie nášho sušeného mäsa je vyrobené zo 350 gramov surového mäsa a dokáže zastúpiť dennú dávku bielkovín potrebnú pre normálneho človeka so sedavým zamestnaním.

Hovädzie

Energ. hodnota 1525 kj (365 kcal)
Tuky 4 g
Nas. mastné kyseliny 2 g

Sacharidy <1 g
Cukry 0 g
Bielkoviny 63 g
Soľ 2 g

Morčacie

Energ. hodnota 1682 kj (402 kcal)
Tuky 3 g
Nas. mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 0 g
Cukry 0 g
Bielkoviny 78 g
Soľ 2 g

Jelenie

Energ. hodnota 1693 kj (406 kcal)
Tuky 6 g
Nas. mastné kyseliny 2 g

Sacharidy <1 g
Cukry 0 g
Bielkoviny 70 g
Soľ 2,5 g

nase-maso-banner