Recept na pho s biltongom

Máme tu recept od írskeho kuchára Gary O’Hanlona, ktorý vyšvihol vietnamskú polievku pho z Originálu od Irish Biltong. Pokiaľ fandíš experimentom v kuchyni, tak toto by ťa nemalo minúť. 

pho s biltongem

Garyho O'Hanlon je pravá írska kuchárska celebrita. Jeho reštaurácia je držiteľom mnohých ocenení, on sám píše o varení do niekoľkých magazínov a bol taktiež porotcom v súťaži MasterChef Ireland. Gary o tomto recepte hovorí: "Milujem čerstvé suroviny a chute, ktoré je možné z nich dostať."  Spoločne s Irish Biltong Company okrem tohto receptu skúša aj ďalšie kúsky, ktoré vám rozhodne tiež predstavíme. S blitongom sa proste dá variť.

Suroviny

  • 1 liter kuracieho alebo hovädzieho vývaru
  • 75g Irish Biltong originál (takže 3 balíčky)
  • hrsť klíčkov
  • 3 stonky jarnej cibuľky nakrájanej na kolieska
  • 1 chilli paprička nakrájaná na kolieska
  • 6 húb shiitake alebo 12 hnedých húb shimeji
  • 24 lístkov čerstvého koriandru
  • 300 g už uvarených vaječných rezancov 

Postup

Pokiaľ budete používať kurací vývar, tak 1 kurací skelet zalejte 3 litrami vody s kusom zázvoru a hŕstkou čerstvých listov mäty. Varte dokiaľ nezostane v hrnci približne 1 liter vody. Pri hovädzom vývare použite 3 alebo 4 hovädzie kosti, ktoré dajte piecť do rúry, dokiaľ nezhnednú. Potom ich zalejte studenou vodou, pridajte ½ cibule, 1 mrkvu, 4 bobkové listy, 2 stonky zeleru a varte cca 3 hodiny.

Irish-Biltong-Pho-by-Gary-O-Hanlon-01_1

Ďalší postup je veľmi jednoduchý. Rozdeľte vaječné rezance, biltong a všetky ostatné ingrediencie do štyroch hlbokých misiek na polievku a zalejte vývarom a okamžite podávajte.

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie