Usušil & syn

Nielen k výrobe sušeného mäsa sa staviame s masívnou dávkou originality.

Výrobou sušeného mäsa sa zaoberáme od roku 2015, kedy sme si z výletu v USA priviezli prvé recepty a nápady. Od konca roku 2017 vyrábame už naplno pod našou firmou Usušil & syn, s.r.o.

Vždy sme stavali na kvalite a výrobe bez chémie. Naše motto je, že vyrábame tak, ako sme vyrábali v začiatkoch pre seba a svojich kamarátov. Výhodou nášho 100% JERKY je:

  • veľmi dlhá trvanlivosť produktov
  • vynikajúce nutričné hodnoty
  • opakovane uzatvárateľné ľahučké balenie
  • nenáročné skladovanie
  • možnosť rýchlej konzumácie kdekoľvek a kedykoľvek
  • výroba v ČR
  • podľa spätnej väzby od zákazníkov taktiež vyladená chuť.

Dúfame, že vám bude naše mäso chutiť.
Honza & Pavel

ususilasyn
3 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 3 položiek celkom