Gloucester Biltong

Všetko to začalo ako úplne bežný koníček. Paul bol taxikár a v posledných 10 rokoch v Gloucesteru vyrábal biltong pre svojich kamarátov, rodinu a kolegov z práce. Po nejakom čase sa dostal ale do úplne rovnakej situácie ako my. Prestal stíhať, pretože dopyt po jeho mäse bol stále väčší. V ten moment stretol Craiga a spoločne sa do toho pustili naplno.

V januári 2015 doviezli do Anglicka prvé dve profi sušičky mäsa z Južnej Afriky a neďaleko Gloucesteru vybudovali plno vybavenú sušiareň mäsa, sklad a zázemie pre ich novovznikajúcu firmu. O mesiac neskôr sa dohodli na spolupráci s mäsiarstvom Ben Creese Country Butchers z neďalekého Stauntonu a nič už tak nebránilo tomu, aby sa ich business mohol naplno rozbehnúť.

Biltong_Company.  Craig Edwards, left, and Paul Elliott

Produkcia sa tak rozbehla v marci 2015 a už za tri mesiace obdržali prvé ocenenie - Health Mark by Gloucester City Council. Vďaka nemu získali povolenie na predaj ich biltongu po celom Spojenom kráľovstve a Európe. O tom, že to robia fakt dobre svedčí aj fakt, že ich mäso získalo hneď v ďalšom roku ocenenie Great Taste Awards, ktoré už niekoľkokrát obhájili.

Firma v Gloucesteru sa medzi miestnymi pomerne rýchlo udomácnila a sami zákazníci začali Paulovi a Craigovi zasielať rôzne návrhy na recepty a príchute, ktoré by mohli pri sušení vyskúšať. V súčasnej dobe je ich biltong hodnotený ako jeden z najlepších v celej Británii a my máme tú česť vám ho ponúknuť na ochutnanie v našej ponuke.

Žiadne produkty značky Gloucester Biltong sa nenašli...

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie