Základné korenie na jerky 125g

€3,49 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
28.9.2021

Pri výrobe domáceho jerky je korenie základ. Aby sme ti to zjednodušili, namiešali sme zmes, ktorú sami používame. Stačí si zvoliť správny pomer a môžeš začať.

Detailné informácie

Podrobný popis

Korenie je alfa a omega pre každého, kto si doma suší svoje mäso. A keďže podporujeme domáce sušenie, tak sme vám namiešali jedinečnú zmes korenia, ktorá chuť tvojho jerky vystrelí do nebeských výšin.

Pokiaľ sa rozhodneš používať našu zmes, nemusíš mäso už dosoľovať, soľ je totiž už obsiahnutá v ideálnom pomere priamo v jej základe.

image 46-min

Složenie

Soľ (max. 30%), koriander, cibuľa, cesnak, paprika, čierne korenie, zelené korenie, petržlen, medvedí cesnak

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here