Začiatočnícky Starter Pack 10ks

Novinka
Neohodnotené
€49,90 / ks
Skladom (7 ks)
Môžeme doručiť do:
30.11.2020

Nevieš ako začať so sušeným mäsom? Práve preto sme pre teba pripravili tento box. Nájdeš tam z každého druhu niečo a získaš tak možnosť spoznať viac variánt naraz a zistiť, či si skôr na biltong, jerky alebo dröewors.

Detailné informácie

Podrobný popis

Si tu nový a ešte nevieš, čo ti chutí? Alebo si už rozmaznaný mäsožravec, čo sa nemôže rozhodnúť? Nechaj to na nás. Zostavíme vždy unikátny balík s 10 kusmi toho najzaujímavejšieho zo sveta biltongu, jerky a droëwors.

Začiatočnícky Starter Pack obsahuje

  • 4x Biltong
  • 4x Jerky
  • 2x Droëwors

Aký je v tom mäse rozdiel?

V zásade sa sušené mäso môže rozdeliť na dva základné typy – jerky, ktoré pochádza z oblasti Severnej Ameriky a juhoafrický biltong. Keď si niekto kupuje sušené mäso, obvykle rozdiely nerieši alebo o nich často ani nevie. Nie je sa čomu čudovať, predsa len tradícia sušeného mäsa nie je v našej zemi kto vie aká dlhá. Aké sú teda základné rozdiely?

Jerky

Jerky sa najčastejšie vyrába z hovädzieho, prípadne bizónieho, hydinového či bravčového mäsa. To sa pred prípravou nareže na tenké plátky, následne sa marinuje, korení či solí a potom sa suší pri teplote okolo 70°C.

Biltong

Biltong sa najčastejšie pripravuje z plátkov surového mäsa nakrájaných na pruhy pozdĺž alebo naprieč svalovinou. Nikdy nemá sladkú príchuť a vďaka pridanému octu (ktorý nie je v mäse ale vôbec cítiť) má úplne odlišnú štruktúru mäsa, než akú ponúka jerky.

Droewors

Droëwros (význam sa dá kľudne preložiť ako sušený párok) je varianta sušeného mäsa, ktorá rovnako ako biltong, pochádza z Juhoafrickej Republiky. Na droëwros sa najčastejšie používa hovädzie mäso, ktoré môže byť v tomto prípade aj o niečo prerastenejšie a s vyšším obsahom tuku.

Dodatočné parametre

Kategória: Začíname so sušeným mäsom
Typ sušeného mäsa: Jerky, Biltong, Droëwros

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: