Tekutý dym s arómou Hickory

€4,85 / ks €8,10 / ks od €4,85 / ks
Skladom (>10 ks) Skladom (>10 ks) Zvoľte variant
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

S našim dymom si dnes môžeš "vyúdiť" mäso aj v paneláku. Tekutý dym môžeš ale použiť všade tam, kde potrebuješ zvýrazniť chuť a vôňu dymu. Dává totiž mäsu a iným pochutinám údenú príchuť. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Dym sa hodí napríklad na výrobu domáceho jerky alebo na marinovanie mäsa a ochucovanie masných a ďalších výrobkov. Doporučujeme používať cca 2 polievkové lyžice na 1 kg mäsa.

Objem

100ml

Výroba a zloženie

Tekutý dym vzniká spaľovaním kvalitného dreva a následnou kondenzáciou vo vode, vzniknuté kondenzáty sú ale ešte ďalej upravované a zbavované zbytkov nežiadúcich látok tak, že je vo finálnom produkte na rozdiel od klasických dymov známe jeho presné zloženie. Náš dym sa vyrába a dováža z USA.

voda, ocot, dymová aroma Hickory, karamelové farbivo E150d, emulgátor E433

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
8x
4
10x
3
11x
2
9x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here