Sekáčik na biltong
Podrobný popis
Naše sekáčiky dovážame z J.A.R. a jedná sa o poctivú ručnú prácu od remeselníkov z Port Elizabeth. Na ich výrobu sa používa výhradne drevo z akácie, ktorá rastie v suchých oblastiach od Eritreje a Senegalu až po Transvaal v Južnej Afrike.
Ručné krájanie mäsa
Naše mäso sme krájali dlhú dobu práve na takomto sekáčiku. Vo videu sa môžeš pozrieť, ako sme našu výrobu inovovali, ale tiež ako ľahko môžeš krájať svoj domáci biltong s pákovým sekáčikom práve ty.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.