Sekáčik na biltong

Neohodnotené
€49,99 / ks
Skladom (10 ks)
Môžeme doručiť do:
30.11.2020

Krájať biltong nožom? Kto to skúsil vie, že to je pracné a tiež trochu nebezpečné. Ako pre teba, tak aj pre tvoj nôž. Prestaň sa tak trápiť a využi radšej náš pákový sekáčik určený špeciálne na krájanie biltongu. Nasekáš s ním svoje mäso na tenké plátky s použitím minimálnej sily.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naše sekáčiky dovážame z J.A.R. a jedná sa o poctivú ručnú prácu od remeselníkov z Port Elizabeth. Na ich výrobu sa používa výhradne drevo z akácie, ktorá rastie v suchých oblastiach od Eritreje a Senegalu až po Transvaal v Južnej Afrike.

sekacek

Ručné krájanie mäsa

Naše mäso sme krájali dlhú dobu práve na takomto sekáčiku. Vo videu sa môžeš pozrieť, ako sme našu výrobu inovovali, ale tiež ako ľahko môžeš krájať svoj domáci biltong s pákovým sekáčikom práve ty. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here