Krabica plná sušeného mäsa - veľká
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Dali sme dokopy niekoľko výrobcov sušeného mäsa, s ktorými už dlhšiu dobu spolupracujeme a vieme, že ponúkajú kvalitný produkt. Ty sa tak môžeš spoľahnúť na to, že dostaneš to najlepšie jerky a biltong. My ti už len vyberieme príchuť a naservírujeme ti tak degustačné menu, ktoré osloví všetky tvoje chuťové poháriky.
Maso Here
Maso Here je česká firma, ktorá sa zameriava na výrobu a predaj sušeného mäsa. Založili ju dvaja bratia Jakub a Ondřej. Vyrábajú biltong - variant sušeného mäsa typický pre Juhoafrickú republiku. Zakladajú si na poctivej príprave a používaní prírodných produktov. V ich mäse teda nenájdete žiadne éčka alebo lepok. Kvalitné české hovädzie, vlastná zmes korenia, ručné krájanie a láska k remeslu - to je recept na úspech od Maso Here.
Maso Here ponúka 6 príchutí hovädzieho biltongu. Ako prvý si predstavíme Originál - hovädzie sušené mäso so základnou zmesou korenia typickou pre Juhoafrickú republiku. Ďalší na rade je Cesnak - jeden z bestsellerov kombinujúci ingrediencie, ktoré spolu jednoducho fungujú: hovädzie mäso a cesnak. Pálivý hrdina Maso Here je biltong s papričkou Carolina Reaper, ktorá ti zaručene zatopí pod kotlom. Ďalšia skvelá príchuť je Piri-Piri - zmes korenia, ktorá dáva dohromady jemne pikantnú chuť s nádychom byliniek. Biltong s príchuťou Horčice je už rokmi odskúšaná kombinácia, ktorá má jemne pikantnú chuť. Na záver tu je Jelení biltong, ktorý ťa prekvapí svojou jedinečnou chuťou a skvelými nutričnými hodnotami.
Usušil & Syn
Telcek
Sušené mäso od Telcka je unikát, ktorý nejde zaradiť medzi jerky či biltong. To ale nemení nič na tom, že ich plátky z prasiatok a mladých býčkov sú jednoducho skvelé. Všetko ich mäso pochádza z lokálneho chovu v Rejvíze, ktorý sa nachádza v Hrubom Jeseníku.
Telcek má v ponuke 3 druhy mäsa. Ich poznávacou značkou sú Plátky z bladých býčkov. Mäso nakrájané na tenké plátky sa ti rozplynie na jazyku. Nájdeš u nich aj Plátky z mladých prasiatok nebo morku. Tieto druhy mäsa ponúkajú aj v pálivom variante s papričkou Carolina Reaper, ktorá je už dlhú dobu na vrchole najpálivejších papričiek na svete.
Linnamäe - Wild Jerky
Linnamäe Lihatööstus bola založená v Läänemaa v roku 1987 v Estónsku. Firma sa zameriava prevažne na spracovanie mäsa loveného výhradne v estónskych lesoch. To sa vyváža hlavne do Škandinávie, ale taktiež napríklad aj do Hong Kongu.
Hlavnou dominantou ponuky Wild Jerky je divina. Najväčším lákadlom sú Losie jerky. V Estónsku si ale trúfli aj na jeleňa, kanca a hovädzie. Chuť ich jerky v tebe prebudí volanie divočiny.
Irish Biltong
Rodinný biznis a poctivé mäso bez chémie. To je Irish Biltong. Prémiový biltong, ktorý vyrábajú manželia Noreen a John Doylovi, získal už niekoľko ocenení. Mäsu sa venujú už cez 25 rokov a je to vidieť. Ich biltong je jednoducho skvelý.
V ich ponuke nájdeš tri druhy sušeného mäsa. Biltong original je pocta tradičnej juhoafrickej receptúre, ktorou sa táto firma inšpiruje. Biltong s príchuťou chilli je pikantný variant, ktorý páli, ale nehryzie. A nakoniec droëwors, sušené mäsové tyčinky, ktoré majú svoje korene taktiež v Juhoafrickej republike.
Svarog Jerky
Za značkou Svarog stojí Beef Jerky Slovenia, ktoré bolo dlhú dobu jediným výrobcom hovädzieho jerky v celom Slovinsku. Ich mäso je vďaka nízkemu obsahu tuku a vysokému obsahu proteínu pravidelne obľúbeným medzi profesionálnymi vojakmi, športovcami a všetkými, ktorí po náročnom tréningu alebo práci potrebujú nabrať silu. O obľúbenosti tohto sušeného mäsa svedčí aj fakt, že v Slovinsku ho do svojej ponuky zaradili aj veľké reťazce.
V ponuke od Svarog Jerky sú tri základné príchute. Hovädzí Originál sa pripravuje tradičnou receptúrou za použitia základného korenia. Aj napriek tomu má však toto jerky jedinečnú chuť. Hovädzie jerky s príchuťou Smoked má perfektne údenú chuť, ktorá pochádza z bukového dreva. Pre milovníkov pálivosti je tu Hovädzie Sriracha, ktorá má jemne pikantnú chuť.
MO-Jerky
MO-Jerky je rodinná firma, ktorá pochádza z Jeseníka. Zakladatelia sú pôvodne lovci a včelári. K sušeniu mäsa ich priviedla vášeň k lovu a prírode, ktorej pestrosť sa snažia zachytiť v ich výrobkoch. Láska a rešpekt k prírode sa v MO Jerky predáva z generácie na generáciu. Každé ich jerky obsahuje med, ktorý si sami vyrábajú. Čo môže byť lepšie, než poctivé české hovädzie s kvalitným korením a domácim medom?
V ich ponuke nájdete hneď 6 príchutí Jerky. Origino ťa zaujme výraznou chuťou oregana a rozmarínu. Kari a Mexiko ťa vezmú na púť orientom a exotikou. Čierne korenie a Chilli ťa zaujmú výraznou a plnou chuťou, ktorá trochu páli, ale nehryzie. Na záver tu máme odskúšanú kombináciu medu s horčicou.
Kuivalihakundi
Za touto pochúťkou z Fínska stojí zakladateľ Timo Lehti, ktorý bol nespokojný s ponukou jerky a rozhodol sa sušiť svoje mäso. Najprv rozbehol e-shop so svojím pôvodným produktom. O dva roky nato sa už na svetlo sveta dostáva značka Kuivalihakundi. Dnes je práve toto fínske jerky jedno z najvýraznejších na škandinávskom trhu. Majú naozaj veľkú škálu druhov aj príchutí mäsa, takže si vyberie naozaj každý.
Zulu Biltong
Zulu biltong vznikol z dlhodobo budovanej závislosti na sušenom mäse, ktorú si jeho zakladateľ Pavel Kroužecký vypestoval v priebehu života v Juhoafrickej republike kde prežil dobrodružných 30 rokov. Po návrate do Českej republiky mu chýbala nielen Afrika, ale taktiež s ňou úzko spojená chuť biltongu a Zulu Biltong bol na svete.
Zulu Biltong ponúka štyri príchute. Nesmie chýbať Originál, ktorý vzdáva hold klasickej juhoafrickej receptúre. Ďalšou príchuťou je koriander, ktorý skvelo dopĺňa chuť hovädzieho mäsa. Cesnak tu taktiež nesmie chýbať. Toto magické korenie je s mäsom jednoducho skvelé. Na záver tu máme chilli príchuť, ktorá sa pýši papričkou Bhut Jolokia.
Balenie obsahuje
2x balíček od Maso Here
1x balíček od Usušil & Syn
1x balíček od Telcek
1x balíček od Wild Jerky
1x balíček od Irish Biltong
1x balíček od Svarog Jerky
1x balíček od MO-Jerky
1x balíček od Kuivalihakundi
1x balíček od Zulu Biltong
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.