Sada na domáce sušenie - Jerky
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Chceš si doma usušiť svoje jerky a nevieš, ako na to? Tak táto sada je pre teba ušitá ako na mieru. Neboj, nie je to žiadna veda. Radi ti so všetkým pomôžeme. Postup a všetky dôležité informácie nájdeš v recepte, ktorý je súčasťou sady. Teraz už len zostáva kúpiť kus dobrého mäsa a môžeš začať.
Náš vlastný recept
Ak nemáš ani poňatia, ako si usušiť vlastné jerky, tak nemusíš byť smutný. Súčasťou tejto sady je aj náš recept, ktorý ti pomôže s prípravou od A po Z. Dozvieš sa, aké kúpiť mäso, ako ho ideálne nakrájať a ako a v čom sušiť.
Korenie a sójovka ako základ
Takmer každé jerky sa marinuje v sójovej omáčke a korení. Sójovka v tejto sade patrí k tým kvalitnejším a je perfektná na prípravu jerky. Koreniaci základ na jerky sme vyladili do posledného detailu. Kombinácia byliniek urobí z tvojho jerky delikatesu.
Vyber si príchuť
Súčasťou sady sú aj 4 základné príchute, vďaka ktorým si môžeš jerky ľubovoľne dochutiť. Ak máš rád pálivé mäso, tak rozhodne siahni po Chilli alebo Piri-Piri. Ak si ale skôr zástancom tradičných chutí, tak využiješ Cesnak alebo Horčicu.
Vyzeraj pri tom dobre
Aby si pri príprave jerky vyzeral štýlovo, tak sme ti do sady pribalili zásteru s nápisom “Shut up and eat my jerky”. Nápis hovorí za všetko.
Balenie obsahuje
- Základné korenie na Jerky
- Sójová omáčka
- Príchuť Chilli 35g
- Príchuť Piri Piri 35g
- Príchuť Cesnak 35g
- Príchuť Horčica 35g
- Maso Here - Jerky
- Zástera “Shut up and eat my jerky”
- Recept na prípravu
Dodatočné parametre
Kategória: | Domáce sušenie |
---|---|
Sada: | DIY box |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.