Sada na domáce sušenie - Jerky

€45,99 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
28.9.2021

Priprav si vlastné jerky z pohodlia domova. Všetko, čo potrebuješ na prípravu tradičného hovädzieho jerky nájdeš v tejto sade. Špeciálny mix korenia, sójová omáčka, štyri príchute a recept. A aby si pri tom aj dobre vyzeral, tak sme ti do tejto sady prihodili unikátnu zásteru spolu s balíčkom nášho jerky pre inšpiráciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Chceš si doma usušiť svoje jerky a nevieš, ako na to? Tak táto sada je pre teba ušitá ako na mieru. Neboj, nie je to žiadna veda. Radi ti so všetkým pomôžeme. Postup a všetky dôležité informácie nájdeš v recepte, ktorý je súčasťou sady. Teraz už len zostáva kúpiť kus dobrého mäsa a môžeš začať.

Náš vlastný recept

Ak nemáš ani poňatia, ako si usušiť vlastné jerky, tak nemusíš byť smutný. Súčasťou tejto sady je aj náš recept, ktorý ti pomôže s prípravou od A po Z. Dozvieš sa, aké kúpiť mäso, ako ho ideálne nakrájať a ako a v čom sušiť.

Korenie a sójovka ako základ

Takmer každé jerky sa marinuje v sójovej omáčke a korení. Sójovka v tejto sade patrí k tým kvalitnejším a je perfektná na prípravu jerky. Koreniaci základ na jerky sme vyladili do posledného detailu. Kombinácia byliniek urobí z tvojho jerky delikatesu.

Vyber si príchuť

Súčasťou sady sú aj 4 základné príchute, vďaka ktorým si môžeš jerky ľubovoľne dochutiť. Ak máš rád pálivé mäso, tak rozhodne siahni po Chilli alebo Piri-Piri. Ak si ale skôr zástancom tradičných chutí, tak využiješ Cesnak alebo Horčicu.

Vyzeraj pri tom dobre

Aby si pri príprave jerky vyzeral štýlovo, tak sme ti do sady pribalili zásteru s nápisom “Shut up and eat my jerky”. Nápis hovorí za všetko.

Balenie obsahuje

  • Základné korenie na Jerky
  • Sójová omáčka
  • Príchuť Chilli 35g
  • Príchuť Piri Piri 35g
  • Príchuť Cesnak 35g
  • Príchuť Horčica 35g
  • Maso Here - Jerky
  • Zástera “Shut up and eat my jerky”
  • Recept na prípravu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here