Sada na domáce sušenie - Biltong

€48,90 / ks
Skladom (>10 ks)

Podporujeme domáce sušenie mäsa! Všetko, čo potrebuješ na prípravu afrického hovädzieho biltongu nájdeš v tejto sade. Špeciálny mix korenia, jablčný ocot, potrebné príchute a náš vlastný recept, ktorý šľachtíme už od roku 2011. To všetko v krabici, kde nájdeš aj našu špeciálnu zásteru, ktorú nikde inde nekúpiš.

Detailné informácie

Podrobný popis

All in one pack. DIY box. Sada na domáce sušenie. Nazvi to ako chceš, pravdou ale je, že stačí kúpiť mäso a pustiť sa do práce. 

NÁŠ VLASTNÝ RECEPT 

Aj keď o sušení mäsa nemáš ani poňatia, náš recept ťa prevedie celým procesom od A až do Z. Povieme ti koľko čoho kúpiť, ako krájať mäso a ako ho následne sušiť.

 

 KORENIE A OCOT AKO ZÁKLAD

Každý biltong sa marinuje v octe a zmesi základného korenia. Aby bolo tvoje výsledné dielo bez chyby, namiešali sme pre teba základnú zmes dopredu. Túto kombináciu soli, čierneho korenia, cesnaku a koriandru používame už od roku 2011.

ocet_koreni-min

VYBER SI PRÍCHUŤ

Pokiaľ je pre teba základný variant málo, tak máme riešenie. Dodaj svojmu mäsu príchuť podľa nálady. Dáme ti na výber zo štyroch rôznych variantov. Je len na tebe, pre ktorý sa rozhodneš. A pokiaľ si naozajstný fajnšmeker, tak ich kľudne kombinuj.

VYZERAJ PRI TOM DOBRE

Vyslyšali sme žiadosti našich zákazníkov a prinášame štýlový merch do kuchyne. Naša zástera rozhodne nezanikne. Nápis hovorí za všetko!

biltong_zastera-min

OBSAH SADY

  • Jablčný ocot 500 ml
  • Základné korenie 100 g
  • Príchuť - Chilli 35 g
  • Príchuť - Česnek 35 g
  • Príchuť - Hořčice 35 g
  • Príchuť - Piri Piri 35 g
  • Maso Here - Biltong 40 g
  • Recept na prípravu
  • Zástera Maso Here "Shut up and eat my biltong"

Dodatočné parametre

Kategória: Korenie, octy a marinády
Sada: DIY box

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here