Renjer - Sobie Jerky s morskou soľou 25g

€6,10 / ks
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Tradičné severské sobie jerky zo Švédska. Chlapi z Renjera tvrdo pracovali na vylepšení predchádzajúcej receptúry a dospeli k záveru, že sobie jerky sú najlepšie v naturálnej podobe, aby vynikla jedinečná chuť sobieho mäsa. Preto tu nájdeš len dve ingrediencie - mäso a morskú soľ.

Detailné informácie

Podrobný popis

Aby sme zaistili najvyššiu kvalitu mäsa, získavame mäso až z ďalekého severného Švédska, kde je príroda stále nedotknutá a zvieratá sa voľne potulujú po rozsiahlej divočine Laponska. Túto čistú divočinu môžeš ochutnať v každom kúsku. Druhou hlavnou ingredienciou je morská soľ - nie veľa, nie príliš málo - len to správne množstvo, ktoré zdôrazňuje harmonickú chuť tohto exkluzívneho mäsa.

Zloženie

sobie mäso (91,3%), morská soľ, vínny ocot, stabilizátor: citrusový pektín

Na 100 gramov sušeného mäsa je použitých 290 gramov surového mäsa.

 

Nutričné Hodnoty

Počítáné na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1142/273
Tuky 5,1 g
Nasýtené mastné kyseliny
2,5 g
Sacharidy 2 g
Cukor 1,3 g
Bielkoviny
54 g
Soľ 3,2 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Jerky
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Sobie
Príchuť: Natural
Balenie: 25 g
Krajina pôvodu: Švédsko
Pálivost: Nepálí
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal iba raz za mesiac, aby skontroloval obchod. Raz vzal Tima so sebou a okrem bežnej kontroly strávili niekoľko dní v divočine. Tam si okrem jazdy na snežnom skútri alebo chytania rýb vyskúšal tiež vonkajšie táborenie v stane. V priebehu tohto výletu Tim po prvýkrát ochutnal sušené sobie mäso a jeho chuť sa mu dosť silno vryla do pamäti.

renjer jerky founder

O niekoľko rokov neskôr odišiel Tim študovať obchod na univerzitu do Lundu. Pôvodne sa chcel zaoberať vývojom informačných systémov ako mnohí jeho spolužiaci. Niekoľkokrát si však tiež spomenul na zážitky z ciest so svojim otcom a na skvelú chuť sušeného sobieho mäsa. Nemohol sa zbaviť myšlienky, že by sa jeho výrobe začal venovať naplno a po krátkej dobe pre tento nápad získal aj ďalších dvoch spolužiakov - Antona a Alexa. Tým sa síce tento druh podnikania zdal najprv tak trochu zvláštny, ale po usušení niekoľko skúšobných várok uznali, že sobie sušené mäso je jedinečný výrobok, ktorý si určite ľahko nájde svoje miesto na trhu.

A tak začal príbeh Renjer Jerky…