Renjer - Losie Jerky s morskou soľou 25g

€6,10 / ks
Skladom (8 ks)

Los vždy bol a vždy bude kráľom škandinávskych lesov. S tradičným severským losím jerky od Renjera ho teraz v sušenej podobe môžeš ochutnať aj ty. Táto receptúra se nemusí príliš vylepšovať. Sem jednoducho korenie nepatrí. Len mäso a soľ!

Detailné informácie

Podrobný popis

Los? Áno, jedná sa o najväčšieho "jeleňa" na svete. Je to ten veľký európsky los s obrovskými širokými parohmi. Losie mäso, ktoré sa používa v produktoch od Renjera, pochádza zo škandinávskych a baltských lesov a je zo 100% voľne žijúcej zveri.

Túto čistú divočinu môžeš ochutnať v každom kúsku. Druhou hlavnou ingrediencou je morská soľ - nie veľa, nie príliš málo - len to správne množstvo, ktoré zdôrazňuje harmonickú chuť tohoto exkluzívneho mäsa.

Zloženie

jelenie mäso (90,3 %), morská soľ, vínny ocet, dextróza, stabilizátor: citrusový pektín, zmes korenia a chilli (1,5 %), limetková aróma (0,8%).

Na 100 gramov sušeného mäsa je použitých 275 gramov surového mäsa.

 

Nutričné Hodnoty

Počítáné na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1135/271
Tuky 1,8 g
Nasýtené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy 2 g
Cukor 1,3 g
Bielkoviny
53,5 g
Soľ 3,2 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Jerky
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Losie
Príchuť: Natural
Balenie: 25 g
Krajina pôvodu: Švédsko
Pálivost: Nepálí
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
E Avatar autora | 21.4.2022
Mňam! Podľa mňa TOP jerky! Oproti klasickému jerky ktoré pripomína kusy plastu je toto krásne mäkké. Veľmi chutné. ????

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal iba raz za mesiac, aby skontroloval obchod. Raz vzal Tima so sebou a okrem bežnej kontroly strávili niekoľko dní v divočine. Tam si okrem jazdy na snežnom skútri alebo chytania rýb vyskúšal tiež vonkajšie táborenie v stane. V priebehu tohto výletu Tim po prvýkrát ochutnal sušené sobie mäso a jeho chuť sa mu dosť silno vryla do pamäti.

renjer jerky founder

O niekoľko rokov neskôr odišiel Tim študovať obchod na univerzitu do Lundu. Pôvodne sa chcel zaoberať vývojom informačných systémov ako mnohí jeho spolužiaci. Niekoľkokrát si však tiež spomenul na zážitky z ciest so svojim otcom a na skvelú chuť sušeného sobieho mäsa. Nemohol sa zbaviť myšlienky, že by sa jeho výrobe začal venovať naplno a po krátkej dobe pre tento nápad získal aj ďalších dvoch spolužiakov - Antona a Alexa. Tým sa síce tento druh podnikania zdal najprv tak trochu zvláštny, ale po usušení niekoľko skúšobných várok uznali, že sobie sušené mäso je jedinečný výrobok, ktorý si určite ľahko nájde svoje miesto na trhu.

A tak začal príbeh Renjer Jerky…