Renjer - Losie Jerky s čiernym korením 25g

€6,10 / ks
Skladom (4 ks)

Losie jerky má v histórii RENJERa dlhú tradíciu. Tá sa síce musí ctiť, ale zároveň je potrebné urobiť aj krok do budúcnosti. A práve preto prichádza teraz ich losie jerky tiež v modernej variante s čiernym korením.

Detailné informácie

Podrobný popis

Los? Áno, jedná sa o najväčšieho "jeleňa" na svete. Je to ten veľký európsky los s obrovskými širokými parohmi. Losie mäso, ktoré sa používa v produktoch od Renjera, pochádza zo škandinávskych a baltských lesov a je zo 100% voľne žijúcej zveri.

Táto korenená varianta je moderným doplnkom klasických druhov Renjer jerky, ktoré vsádzajú hlavne na tradíciu. Toto losie jerky má ale zároveň aj potenciál stať sa tvojím novým favoritom (ak máš teda rád korenie).

 

Zloženie

losie mäso (Alces Alces) (90%), morská soľ, vínny ocot, Stabilizátor: citrusový pektín, zmes korenia, čierne korenie (1,17%).

Na 100 gramov sušeného mäsa je použitých 275 gramov surového mäsa.

 

Nutričné Hodnoty

Počítáné na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1139/272
Tuky 1,8 g
Nasýtené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy 2,2 g
Cukor 1,8 g
Bielkoviny
53 g
Soľ 3,9 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Ochutené jerky
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Losie
Príchuť: Čierne korenie
Balenie: 25 g
Krajina pôvodu: Švédsko
Pálivost: Nepálí

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal iba raz za mesiac, aby skontroloval obchod. Raz vzal Tima so sebou a okrem bežnej kontroly strávili niekoľko dní v divočine. Tam si okrem jazdy na snežnom skútri alebo chytania rýb vyskúšal tiež vonkajšie táborenie v stane. V priebehu tohto výletu Tim po prvýkrát ochutnal sušené sobie mäso a jeho chuť sa mu dosť silno vryla do pamäti.

renjer jerky founder

O niekoľko rokov neskôr odišiel Tim študovať obchod na univerzitu do Lundu. Pôvodne sa chcel zaoberať vývojom informačných systémov ako mnohí jeho spolužiaci. Niekoľkokrát si však tiež spomenul na zážitky z ciest so svojim otcom a na skvelú chuť sušeného sobieho mäsa. Nemohol sa zbaviť myšlienky, že by sa jeho výrobe začal venovať naplno a po krátkej dobe pre tento nápad získal aj ďalších dvoch spolužiakov - Antona a Alexa. Tým sa síce tento druh podnikania zdal najprv tak trochu zvláštny, ale po usušení niekoľko skúšobných várok uznali, že sobie sušené mäso je jedinečný výrobok, ktorý si určite ľahko nájde svoje miesto na trhu.

A tak začal príbeh Renjer Jerky…