Renjer - Traditional Jerky Losie 30g

Neohodnotené
€5,68 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
7.7.2020

Los - kráľ severských lesov. Ochutnaj výživnú a pre nás trochu netradičnú chuť losieho sušeného mäsa od Renjer Jerky zo švédskeho Skåne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Los - nepochybne kráľ hlbokých lesov a severnej Európy. Teraz vďaka spolupráci s Renjer Jerky tiež v ponuke Maso Here Selection. Toto výživné a energizujúce mäso tohoto majestátneho zvieraťa si zamiluješ. Ťažko budeš v inom mäse hľadať vyšší obsah bielkovín než v tom losom. Aj tu platí, že sa hodí ako na cesty, tak aj ako zdravá desiata alebo snack k tvojmu obľúbenému drinku.

Zloženie

Losie mäso, korenie, soľ, konzervant E250

Hmotnosť 30 gramov. Trvanlivosť 12 mesiacov od dátumu výroby. Skladujte pri izbovej teplote!

Nutričné hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota (kJ / kcal): 1547/371
Tuky: 7 g
Sacharidy: 0 g
Bielkoviny: 77 g
Soľ: 4 g

Dodatočné parametre

Kategória: Jerky
Druh mäsa: Losie
Príchuť: Originál
Balenie: 30 g
Krajina pôvodu: Švédsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal iba raz za mesiac, aby skontroloval obchod. Raz vzal Tima so sebou a okrem bežnej kontroly strávili niekoľko dní v divočine. Tam si okrem jazdy na snežnom skútri alebo chytania rýb vyskúšal tiež vonkajšie táborenie v stane. V priebehu tohto výletu Tim po prvýkrát ochutnal sušené sobie mäso a jeho chuť sa mu dosť silno vryla do pamäti.

renjer jerky founder

O niekoľko rokov neskôr odišiel Tim študovať obchod na univerzitu do Lundu. Pôvodne sa chcel zaoberať vývojom informačných systémov ako mnohí jeho spolužiaci. Niekoľkokrát si však tiež spomenul na zážitky z ciest so svojim otcom a na skvelú chuť sušeného sobieho mäsa. Nemohol sa zbaviť myšlienky, že by sa jeho výrobe začal venovať naplno a po krátkej dobe pre tento nápad získal aj ďalších dvoch spolužiakov - Antona a Alexa. Tým sa síce tento druh podnikania zdal najprv tak trochu zvláštny, ale po usušení niekoľko skúšobných várok uznali, že sobie sušené mäso je jedinečný výrobok, ktorý si určite ľahko nájde svoje miesto na trhu.

A tak začal príbeh Renjer Jerky…