Renjer - Jelenie Jerky Limetka & Chilli 25g

€6,10 / ks
Skladom (>10 ks)

Renjer sa pustil do pálivého! Ak sa ti pozdáva pikantné mäso, je toto jelenie jerky práve pre teba. V kombinácii s limetkou je to vlastne preverená kombinácia, ktorú môžeš teraz ochutnať v severskom podaní.

Detailné informácie

Podrobný popis

A v prípade, že by ťa zaujímalo odkiaľ toto jelenie mäso pochádza, tak vedz, že tieto jelene sú zo škandinávskych a baltských lesov. Uži si túto novinku v ponuke Renjera a daj nám vedieť, či naozaj páli tak, ako sa o nej hovorí. #renjerburn

Zloženie

jelenie mäso (90,3%), morská soľ, vínny ocot, dextróza, Stabilizátor: citrusový pektín, zmes korenia a chilli (1,5%), limetková aróma (0,8%).

Na 100 gramov sušeného mäsa je použitých 275 gramov surového mäsa.

 

Nutričné Hodnoty

Počítáné na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1111/265
Tuky 3,2 g
Nasýtené mastné kyseliny
1,4 g
Sacharidy 2 g
Cukor 1,8 g
Bielkoviny
56,5 g
Soľ 4 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Ochutené jerky
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Jelenie
Príchuť: Chilli, Limeta
Balenie: 25 g
Krajina pôvodu: Švédsko
Pálivost: Středně pálivé
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
4
F Avatar autora | 16.1.2022
Lahko palive so sviezim podtonom limetky. Aj ked Renjer bud zmenil recepturu, alebo spracovanie jerky mi nesmakuje ako ked som kupoval prvy krat Renjer ked sa objavil v ponule na eshope.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Príbeh Renjer Jerky začal pred niekoľkými rokmi v meste Arjeplog v severnom Švédsku. Práve tam mal otec jedného zo spoluzakladateľov firmy malú pekáreň. Timov otec žil v Nemecku a do Švédska lietal iba raz za mesiac, aby skontroloval obchod. Raz vzal Tima so sebou a okrem bežnej kontroly strávili niekoľko dní v divočine. Tam si okrem jazdy na snežnom skútri alebo chytania rýb vyskúšal tiež vonkajšie táborenie v stane. V priebehu tohto výletu Tim po prvýkrát ochutnal sušené sobie mäso a jeho chuť sa mu dosť silno vryla do pamäti.

renjer jerky founder

O niekoľko rokov neskôr odišiel Tim študovať obchod na univerzitu do Lundu. Pôvodne sa chcel zaoberať vývojom informačných systémov ako mnohí jeho spolužiaci. Niekoľkokrát si však tiež spomenul na zážitky z ciest so svojim otcom a na skvelú chuť sušeného sobieho mäsa. Nemohol sa zbaviť myšlienky, že by sa jeho výrobe začal venovať naplno a po krátkej dobe pre tento nápad získal aj ďalších dvoch spolužiakov - Antona a Alexa. Tým sa síce tento druh podnikania zdal najprv tak trochu zvláštny, ale po usušení niekoľko skúšobných várok uznali, že sobie sušené mäso je jedinečný výrobok, ktorý si určite ľahko nájde svoje miesto na trhu.

A tak začal príbeh Renjer Jerky…