Nôž mäsiarsky "L"

€14,20 / ks
Pripravujeme
Položka bola vypredaná…

Tento nôž sa ti v kuchyni zaručene nestratí. Nielen, že ho môžeš použiť na odstránenie všetkých šliach a tuku, ale hodí sa aj na každodenné krájanie surového mäsa. Má o niečo väčšiu rukoväť než jeho mladší brat, takže ho využijú prevažne mäsožravci s väčším zápästím.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nože z rady PROFI LINE sú navrhnuté a testované aj na náročné nasadenie v potravinárskom priemysle a spĺňajú dnešné vysoké hygienické požiadavky. Sú teda vhodné pre profesionálov, ale uplatnenie nájdu aj v kuchyniach bežných domácností. Ich čepele sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele N6MoV s prísadou molybdénu a vanádu, čo predlžuje životnosť ostria a umožňuje dosiahnutie vyššej tvrdosti. Moderné ergonomické rukoväte znižujú namáhavosť práce pri zachovaní maximálnej bezpečnosti. Nože je možné umývať v umývačke riadu.

Parametre

Dĺžka čepele: 175 mm
Celková dĺžka: 315 mm
Hmotnosť: 115 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here