Nôž mäsiarsky "M"
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nože z rady PROFI LINE sú navrhnuté a testované aj na náročné nasadenie v potravinárskom priemysle a spĺňajú dnešné vysoké hygienické požiadavky. Sú teda vhodné pre profesionálov, ale uplatnenie nájdu aj v kuchyniach bežných domácností. Ich čepele sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele N6MoV s prísadou molybdénu a vanádu, čo predlžuje životnosť ostria a umožňuje dosiahnutie vyššej tvrdosti. Moderné ergonomické rukoväte znižujú namáhavosť práce pri zachovaní maximálnej bezpečnosti. Nože je možné umývať v umývačke riadu.
Parametre
Dĺžka čepele: 160 mm
Celková dĺžka: 290 mm
Hmotnosť: 110g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.