Naše sušené mäso

Najpredávanejšie

masohere cesnek
 
€3,97
Detail
46 1 susene maso hovezi original (1)
 
€3,88
Detail
susene maso jeleni original
 
€3,88
Detail
18 položiek celkom
46 1 susene maso hovezi original (1)
€3,88
susene maso jeleni original
€3,88
hovezi piripiri
€3,88
174 1 susene maso kruti original
€3,88
438 1 susene maso hovezi horcice
€3,88
64 1 susene maso hovezi chilli
€3,88
618F9658 7E16 49E1 8BE0 46936E562EB6
€3,88
180 1 susene maso kruti chilli
€3,88
270 1 super mix
€53,88
susene maso krabice morcacie original
€53,88
susene maso krabice morcacie chilli
€53,88
474 1 box jelen
€53,88
480 1 box jelen chilli
€53,88
237 susene maso krabice hovezi original
€53,88
susene maso krabice hovezi chilli
€53,88
450 1 susene maso krabice hovezi horcice
€53,88

KVALITA MÄSA JE TO HLAVNÉ

Používame výhradne zadné stehno jeleňa, ktoré má veľmi jemnú a krehkú textúru. Toto mäso je veľmi chudé a takmer bez tuku a žíl. Na výrobu 25 gramov nášho sušeného jelenieho mäsa ho spotrebujeme až 100 gramov.

NIE VŠETKO SUŠENÉ MÄSO JE JERKY

My v Maso Here vychádzame z africkej varianty sušeného mäsa, ktorej sa hovorí biltong. Obvykle sa pripravuje z plátkov surového mäsa nakrájaných na pruhy pozdĺž alebo naprieč svalovinou. S jerky sú si podobné tým, že tiež patrí medzi korenené sušené mäso, líši sa ale prísadami, chuťou a výrobným procesom. Biltong napríklad nikdy nemá sladkú príchuť a vďaka pridanému octu (ktorý ale v mäse nie je vôbec cítiť) má úplne odlišnú štruktúru mäsa, než akú ponúka jerky, a v priebehu sušenia vďaka tejto úprave prichádza o väčšie percento vody, čo zvyšuje jeho trvanlivosť.

ČÍM SA LÍŠIME OD JERKY

Jerky pochádza zo Severnej Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky sa pôvodne skôr údilo ako sušilo. Tradičný biltong sa suší pri veľmi nízkej teplote omnoho dlhšie než jerky. Obe varianty pred procesom sušenia prejdú fázou marinovania, v prípade biltongu sa používa naviac ocot, ktorý z mäsa dostane viac vody.