Naše sušené mäso

Najpredávanejšie

masohere cesnek
 
€3,97
Detail
46 1 susene maso hovezi original (1)
 
€3,88
Detail
438 1 susene maso hovezi horcice
 
€3,88
Detail
maso here jerky
Maso Here - Hovädzie Jerky Chilli & Rasca 50g
Novinka
Momentálne nedostupné
 
€5,45
618F9658 7E16 49E1 8BE0 46936E562EB6
Jelenie Chilli 30g
Skladom (> 10)
 
€3,88
Detail
64 1 susene maso hovezi chilli
Hovädzie Chilli 40g
Skladom (> 10)
 
€3,88
Detail
18 položiek celkom
masohere cesnek
€3,97
46 1 susene maso hovezi original (1)
Hovädzie Originál 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
438 1 susene maso hovezi horcice
Hovädzie Horčica 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
618F9658 7E16 49E1 8BE0 46936E562EB6
Jelenie Chilli 30g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
64 1 susene maso hovezi chilli
Hovädzie Chilli 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
hovezi piripiri
Hovädzie Piri Piri 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
174 1 susene maso kruti original
Morčacie Originál 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
susene maso jeleni original
Jelení Originál 30g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
180 1 susene maso kruti chilli
Morčacie chilli 40g
Skladom (> 10 ks)
€3,88
270 1 super mix
Super mix krabica 15ks
Skladom (> 10 ks)
€53,88
susene maso krabice morcacie original
€53,88
susene maso krabice morcacie chilli
€53,88
474 1 box jelen
€53,88
480 1 box jelen chilli
€53,88
237 susene maso krabice hovezi original
€53,88
susene maso krabice hovezi chilli
€53,88
450 1 susene maso krabice hovezi horcice
€53,88

My v Maso Here vychádzame z africkej varianty sušeného mäsa, ktorej sa hovorí biltong. Obvykle sa pripravuje z plátkov surového mäsa nakrájaných na pruhy pozdĺž alebo naprieč svalovinou. S jerky sú si podobné tým, že tiež patrí medzi korenené sušené mäso, líši sa ale prísadami, chuťou a výrobným procesom. Biltong napríklad nikdy nemá sladkú príchuť a vďaka pridanému octu (ktorý ale v mäse nie je vôbec cítiť) má úplne odlišnú štruktúru mäsa, než akú ponúka jerky, a v priebehu sušenia vďaka tejto úprave prichádza o väčšie percento vody, čo zvyšuje jeho trvanlivosť. Pokračovať

Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame len prvotriedne mäso, štipku soli, korenie a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom teplého vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto.

Používame výhradne zadné stehno, ktoré má veľmi jemnú a krehkú textúru. Toto mäso je veľmi chudé a takmer bez tuku a žíl. Na výrobu 100 gramov nášho sušeného mäsa ho spotrebujeme až 350 gramov.

Jerky pochádza zo Severnej Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky sa pôvodne skôr údilo ako sušilo. Tradičný biltong sa suší pri veľmi nízkej teplote omnoho dlhšie než jerky. Obe varianty pred procesom sušenia prejdú fázou marinovania, v prípade biltongu sa používa naviac ocot, ktorý z mäsa dostane viac vody.