Naše sušené mäso

Najpredávanejšie

klokan new min
Maso Here - Klokan Biltong 40g
Skladom (>10 ks)
P164
 
€5,76 / ks
maso here beef biltong garlic
 
€4,90 / ks
kanec (1)
 
€5,79 / ks
maso here beef biltong original
 
€4,90 / ks
Maso Here - Jelení Biltong Originál 30g
 
€4,90 / ks
24 položiek celkom
salvej mockup min
€5,99 / ks
P235
klokan new min
Novinka
€5,76 / ks
P164
pepr new min
€6,49 / ks
P168
kanec (1)
Novinka
€5,79 / ks
P188
maso here beef biltong garlic
€4,90 / ks
P079
maso here beef biltong original
€4,90 / ks
P012
piripiri
€4,90 / ks
P015
Maso Here - Jelení Biltong Originál 30g
€4,90 / ks
P010
hořčice
€4,90 / ks
P014
maso here beef biltong original
Novinka
€4,90 / ks
P013
Frame 27 min
€23,58 / ks
S122
Frame 27 min
€43,28 / ks
S123
carolina150g
Novinka
€13,99 / ks
P180
carolina box
€73,34 –10 %
€65,90 / ks
S008
cesnek150g
Novinka
€13,99 / ks
P179
cesnek 15ks
€73,34 –10 %
€65,90 / ks
S091
hořčice 15ks
€73,34 –10 %
€65,90 / ks
S009
original150g
Novinka
€13,99 / ks
P178
original 15ks
€73,34 –10 %
€65,90 / ks
S007
piripiri150g
Novinka
€13,99 / ks
P181
Maso Here - Hovädzí Biltong Piri Piri krabica 15ks
€73,34 –10 %
€65,90 / ks
S090
Hore
Ďalšie produkty

My v Maso Here vychádzame z africkej varianty sušeného mäsa, ktorej sa hovorí biltong. Obvykle sa pripravuje z plátkov surového mäsa nakrájaných na pruhy pozdĺž alebo naprieč svalovinou. S jerky sú si podobné tým, že tiež patrí medzi korenené sušené mäso, líši sa ale prísadami, chuťou a výrobným procesom. Biltong napríklad nikdy nemá sladkú príchuť a vďaka pridanému octu (ktorý ale v mäse nie je vôbec cítiť) má úplne odlišnú štruktúru mäsa, než akú ponúka jerky, a v priebehu sušenia vďaka tejto úprave prichádza o väčšie percento vody, čo zvyšuje jeho trvanlivosť. Pokračovať

Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame len prvotriedne mäso, štipku soli, korenie a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom teplého vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto.

Používame výhradne zadné stehno, ktoré má veľmi jemnú a krehkú textúru. Toto mäso je veľmi chudé a takmer bez tuku a žíl. Na výrobu 100 gramov nášho sušeného mäsa ho spotrebujeme až 350 gramov.

Jerky pochádza zo Severnej Ameriky biltong je spojený s Afrikou, jerky sa pôvodne skôr údilo ako sušilo. Tradičný biltong sa suší pri veľmi nízkej teplote omnoho dlhšie než jerky. Obe varianty pred procesom sušenia prejdú fázou marinovania, v prípade biltongu sa používa naviac ocot, ktorý z mäsa dostane viac vody.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie