Morčacie Originál Krabica 15ks

Neohodnotené
€53,88 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
9.6.2020

Každý Čech ročne spotrebuje v priemere 2 kilá morčacieho mäsa. My ho na výrobu jednej krabice potrebujeme takmer dve a pol. Takže keď si u nás objednáš jednu krabicu, tento rok budeš mať splnený!

Pokiaľ ti je jedna krabica málo, pozri sa na väčšie balenie alebo vyskúšaj naše predplatné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Či už si športovec a potrebuješ rýchlo doplniť energiu, vodič, ktorý nechce zaspať za volantom alebo len pôžitkár, ktorý si chce vychutnať zdravú pochúťku k vínu či pivu. Príležitostí, kedy si dať sušené mäso je mnoho. Rozhodne ale platí, že je to zdravá maškrta plná proteínov, ktorá dodá telu potrebnú výživu. Jednoducho poriadna mäsitá záležitosť.

Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame len prvotriedne mäso, štipku soli, korenie a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom teplého vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto. Jedno balenie nášho sušeného mäsa s hmotnosťou 40 g je pripravené zo 160 g prvotriednehomäsa. Proste iba mäso a trochu korenia. Bodka.

Zloženie

Morčacie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia

Obsah balenia

15 kusov s hmotnosťou 40 gramov

Výrobok neobsahuje žiadne alergény alebo látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.

Nutričné hodnoty na 100 g

Jedno 40 gramové balenie nášho sušeného mäsa je vyrobené zo 160 gramov morky a dokáže zastúpiť dennú dávku bielkovín potrebnú pre normálneho človeka so sedavým zamestnaním.

Energetická hodnota 1682 kj (402 kcal)
Tuky 3 g (z toho nas. mastné kyseliny 1 g)
Sacharidy 0 g
Cukry 0 g
Bielkoviny 78 g
Soľ 2 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Krabice 15 ks
Druh mäsa: Morčacie
Príchuť: Originál
Balenie: 40 g
Krajina pôvodu: Česká Republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here