MO-Jerky - Hovädzie Kari 30g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
MO-Jerky je rodinná firma, ktorá pochádza z Jeseníka. Zakladatelia sú pôvodne lovci a včelári. K sušeniu mäsa ich priviedla vášeň k lovu a prírode, ktorej pestrosť sa snažia zachytiť v ich výrobkoch.
Láska a rešpekt k prírode sa v MO Jerky predáva z generácie na generáciu. Každé ich jerky obsahuje med, ktorý si sami vyrábajú. Čo môže byť lepšie, než poctivé české hovädzie s kvalitným korením a domácim medom?
Zloženie
Hovädzie mäso, kari, med, sójová omáčka (sójové bôby, pšenica - lepok odstránený pri fermentácii), worcesterová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenica - lepok odstránený pri fermentácii, ocot kvasný liehový, cukor, jedlá soľ, paradajková šťava z koncentrátu, jablčná šťava z koncentrátu, prírodná aróma), jedlá soľ.
Nutričné hodnoty
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1467/350 |
Tuk | 4,1 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 1,7 g |
Sacharidy | 8,2 g |
Cukor | 1,8 g |
Bielkoviny | 68 g |
Soľ | 5,8 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Jerky |
---|---|
Typ sušeného mäsa: | Jerky |
Druh mäsa: | Hovädzie |
Príchuť: | Kari |
Balenie: | 30 g |
Krajina pôvodu: | Česká Republika |
Pálivosť: | Nepáli |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Výrobca: OrsReal s.r.o., Volárna 128, Roudno 792 01
MO-Jerky je rodinná firma, ktorá pochádza z Jeseníka. Zakladatelia sú pôvodne lovci a včelári. K sušeniu mäsa ich priviedla vášeň k lovu a prírode, ktorej pestrosť sa snažia zachytiť v ich výrobkoch.
Láska a rešpekt k prírode sa v MO Jerky predáva z generácie na generáciu. Každé ich jerky obsahuje med, ktorý si sami vyrábajú. Čo môže byť lepšie, než poctivé české hovädzie s kvalitným korením a domácim medom?
V ich ponuke nájdete hneď 6 príchutí Jerky. Origino ťa zaujme výraznou chuťou oregana a rozmarínu. Kari a Mexiko ťa vezmú na púť orientom a exotikou. Čierne korenie a Chilli ťa zaujmú výraznou a plnou chuťou, ktorá trochu páli, ale nehryzie. Na záver tu máme odskúšanú kombináciu medu s horčicou.