MÄSO & PIVO - IPA & BILTONG S KEŠU
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Americké pivo je v Česku ešte stále niečo nové a neznáme. Každý Čech pozná a vie, ako chutí ležiak, ktorý je práve pre našu oblasť typický. Málokto ale vie, že existuje mnoho ďalších druhov ako je IPA, APA alebo Sour. My sme sa preto rozhodli spolupracovať s firmou Americanbeer.cz, ktorá práve americké pivá predáva. Mäso a pivo k sebe jednoducho patria. My sme ti preto pripravili túto sadu, kde si môžeš vychutnať kombináciu amerického piva so sušeným mäsom.
Balenie obsahuje
Deschutes Fresh Haze IPA
Obsah alkoholu: 6,5 %
Horkosť (IBU): 45
Objem: 355 ml
Horká IPA, ktorá ťa prekvapí svojou ovocnou chuťou pomaranča, ananásu a papáje. Toto pivo sa perfektne hodí k pálivému mäsu.
Deschutes Fresh Squeezed IPA
Obsah alkoholu: 6,4 %
Horkosť (IBU): 60
Objem: 355 ml
IPA s ovocnou chuťou a výraznou horkosťou. Dopraj si toto lahodné a osviežujúce pivo, ktoré do každej chvíle prinesie jarnú atmosféru. K tomuto pivu odporúčame mäso so sladšou chuťou.
Maso Here - Biltong & Kešu Bylinky 100g
Špeciálny mix, ktorý sa perfektne hodí k pivu či vínu.. Hovädzí biltong spoločne s orechmi kešu v sebe skrývajú pestré chute rozmarínu, koriandra, tymianu či oregana. Nielen, že ti tento skvelý snack zaženie hlad, ale spríjemní ti aj dlhé zimné večery.
Maso Here - Biltong & Kešu Chilli 100g
Pikantný mix, ktorý zaženie hlad a zahreje. Biltong s papričkou carolina reaper spoločne s chilli orechmi kešu nadchne každého milovníka pikantných chutí. Nielen, že ti táto desiata spríjemní dlhé zimné večery, ale je aj perfektným parťákom na výlety.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.