Mäso & Pivo - Deschutes IPA & Jerky

€23,57 / ks
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Ďalšia edícia zo série Mäso & Pivo. Tentokrát v balení nájdete dve IPY, ktoré sa vyznačujú výraznou horkosťou a skvelou ovocnou chuťou. Zároveň sa môžeš tešiť na 4 druhy sušeného mäsa, ktoré sa chuťovo hodí k obom pivám.

Detailné informácie

Podrobný popis

Americké pivo je v Česku ešte stále niečo nové a neznáme. Každý Čech pozná a vie, ako chutí ležiak, ktorý je práve pre našu oblasť typický. Málokto ale vie, že existuje mnoho ďalších druhov ako je IPA, APA alebo Sour. My sme sa preto rozhodli spolupracovať s firmou Americanbeer.cz, ktorá práve americké pivá predáva. Mäso a pivo k sebe jednoducho patria. My sme ti preto pripravili túto sadu, kde si môžeš vychutnať kombináciu amerického piva so sušeným mäsom.

Balenie obsahuje

Deschutes Fresh Haze IPA

Obsah alkoholu: 6,5 %
Horkosť (IBU): 45
Objem: 355 ml

Horká IPA, ktorá ťa prekvapí svojou ovocnou chuťou pomaranča, ananásu a papáje. Toto pivo sa perfektne hodí k pálivému mäsu.

Párovanie s mäsom

Maso Here - American Jerky Carolina Reaper

Grizzly Foods - Garden Greens

Deschutes Fresh Squeezed IPA

Obsah alkoholu: 6,4 %
Horkosť (IBU): 60
Objem: 355 ml

IPA s ovocnou chuťou a výraznou horkosťou. Dopraj si toto lahodné a osviežujúce pivo, ktoré do každej chvíle prinesie jarnú atmosféru. K tomuto pivu odporúčame mäso so sladšou chuťou.

Párovanie s mäsom

Maso Here - American Jerky Original

SirLoin Sticks - Med & Horčica

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here