Maso Here - Worcesterová omáčka 500 ml
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Dlho sme vyberali, akú worcestrovku do ponuky zaradiť. Po dlhom ochutnávaní sme konečne našli toho pravého adepta: výborná chuť, kvalitné spracovanie a minimum éčok (je tam iba farbivo). Worcester má množstvo využití. Asi každý ho doma používa ako ochucovadlo do polievok, guľáša, k mäsu alebo do tataráka.
Používa sa ale aj pri sušení jerky. Keď pridáš kvapku v príprave, marináda hneď dostane ďalšiu škálu chutí. Buď môžeš worcester použiť ako chuťový komponent, ktorý bude jerky iba dochucovať, alebo ako hlavnú prísadu a pridať ho trochu viac. Vyskúšaj toto tekuté čierne šťastie a usuš si doma svoje autentické jerky.
Zloženie
Voda, ocot, cukor, jedlá soľ, víno, slivkový lekvár (slivky, jablká, kyselina citrónová), zmes korenia, farbivo E 150d, paradajkový prášok, aróma, chilli extrakt, cesnakový extrakt. Môže obsahovať stopy lepku, vajec, mlieka, zeleru.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.