Maso Here - Hovädzí biltong so Šalviou 50g

€5,99 / ks
Skladom (>10 ks)

Letná limitovaná edícia hovädzieho biltongu so šalviou. Výrazná šalvia spolu s ďalšími bylinkami perfektne dopĺňa chuť hovädzieho mäsa. Ochutnaj našu novú sviežu limitku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Už dlhší čas sme chceli usušiť náš biltong s novou, originálnou príchuťou. Nedávno sme do ponuky zaradili grilovacie korenie a mäsožravcovi Ondrovi nenapadlo nič iné, než ho skúsiť využiť na náš biltong. Vybrali sme si korenie so šalviou a mixom byliniek. Nie kvôli tomu, že má šalvia halucinogénne účinky, ale hlavne preto, že túto netradičnú bylinku nikto na trhu so sušeným mäsom nepoužíva. Dlho sme mäso ladili, aby sme dosiahli požadovanú chuť, slanosť a krehkosť. Po dlhých dňoch sme konečne usušili biltong, z ktorého bol celý tím doslova nadšený. Ide o jedinečnú limitku, takže nepremrhaj šancu ju ochutnať. Ďalšia príležitosť už totiž nebude.

salvej-banner-sk-min

Zloženie

Hovädzie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia, šalvia (2%).

Nutričné hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuky 4 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 63 g
Soľ 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Naše sušené mäso
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Šalvia
Balenie: 50 g
Krajina pôvodu: Česká Republika
Pálivosť: Nepáli

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie