Maso Here - Hovädzí Biltong s kampotským korením sada 3ks

€19,47 –4 %
pepr 3ks min
€19,47 –4 % €18,69 / ks
Skladom (> 10 ks)

Náš hovädzí biltong vyladený prémiovým červeným kampotským korením až z Kambodže. Kombinácia jemného hovädzieho mäsa s výraznou chuťou korenia je gastronomický zážitok, o ktorý nesmieš prísť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pri balíčku tohto biltongu sme sa rozhodli pro spoluprácu s firmou pepperfield.cz, ktorá predáva najlepšie čierne korenie na svete. Kampotské čierne korenie je dokonca chránené geografickou indikáciou a niektorí ho nazývajú šampanským medzi čiernym korením. Lepšiu príchuť čierneho korenia v spojení so sušeným mäsom na českom trhu nenájdeš. Táto spolupráca jednoducho dáva zmysel.

biltong-s-kampotskym-peprem-min

O Pepperfield

Pepperfield je firma, ktorá do Čiech dováža a predáva to najlepšie čierne korenie na svete. Založili ju dvaja kamaráti David a Klára, ktorým učarovala Kambodža a chuť kampostkého čierneho korenia. Firma spolupracuje s vyhlásenými českými reštauráciami, kde dodáva svoj vysoko kvalitný produkt. Na ich e-shope nájdete balenia jednotlivých druhov čierneho korenia, ale narazíte aj na iné rôzne produkty ako je čokoláda, alkohol alebo maslo. Pepperfield ale nie je iba e-shop. Je to aj projekt, ktorý sa snaží za férové ceny odkupovať certifikované kampotské čierne korenie od kambodžských farmárov a tým ich zároveň podporovať.

Zloženie

Hovädzie mäso, zmes korenia, soľ, jablčný ocot, kampotské červené korenie celé (1,25%).

Nutričné hodnoty

Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1693/406
Tuky 7 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 60 g
Soľ 2 g

Balenie obsahuje

3x Hovädzí Biltong s kampotským korením 50g

Dodatočné parametre

Kategória: Naše sušené mäso
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Kampotské korenie
Balenie: 50 g
Krajina pôvodu: Česká Republika
Pálivosť: Jemne pikantné

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie