Maso Here - Hovädzí Biltong s kampotským korením krabica 15ks
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pri balíčku tohto biltongu sme sa rozhodli pro spoluprácu s firmou pepperfield.cz, ktorá predáva najlepšie čierne korenie na svete. Kampotské čierne korenie je dokonca chránené geografickou indikáciou a niektorí ho nazývajú šampanským medzi čiernym korením. Lepšiu príchuť čierneho korenia v spojení so sušeným mäsom na českom trhu nenájdeš. Táto spolupráca jednoducho dáva zmysel.
O Pepperfield
Pepperfield je firma, ktorá do Čiech dováža a predáva to najlepšie čierne korenie na svete. Založili ju dvaja kamaráti David a Klára, ktorým učarovala Kambodža a chuť kampostkého čierneho korenia. Firma spolupracuje s vyhlásenými českými reštauráciami, kde dodáva svoj vysoko kvalitný produkt. Na ich e-shope nájdete balenia jednotlivých druhov čierneho korenia, ale narazíte aj na iné rôzne produkty ako je čokoláda, alkohol alebo maslo. Pepperfield ale nie je iba e-shop. Je to aj projekt, ktorý sa snaží za férové ceny odkupovať certifikované kampotské čierne korenie od kambodžských farmárov a tým ich zároveň podporovať.
Zloženie
Hovädzie mäso, zmes korenia, soľ, jablčný ocot, kampotské červené korenie celé (1,25%).
Nutričné hodnoty
Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1693/406 |
Tuky | 7 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukor | 0 g |
Bielkoviny | 60 g |
Soľ | 2 g |
Balenie obsahuje
15x Hovädzí Biltong s kampotským korením 50g
Dodatočné parametre
Kategória: | Naše sušené mäso |
---|---|
Typ sušeného mäsa: | Biltong |
Druh mäsa: | Hovädzie |
Príchuť: | Kampotské korenie |
Balenie: | 50 g |
Krajina pôvodu: | Česká Republika |
Pálivosť: | Jemne pikantné |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.