Maso Here - Hovädzí Biltong s kampotským korením 50g

Novinka
Neohodnotené
€5,76 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
21.6.2021

Náš hovädzí biltong vyladený prémiovým červeným kampotským korením až z Kambodže. Kombinácia jemného hovädzieho mäsa s výraznou chuťou korenia je gastronomický zážitok, o ktorý nesmieš prísť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pri balíčku tohto biltongu sme sa rozhodli o kolaboráciu s firmou pepperfield.cz, ktorá predáva najlepšie čierne korenie na svete. Kampotské čierne korenie je dokonca chránené geografickou indikáciou a niektorí ho nazývajú šampanským medzi čiernym korením. Lepšiu príchuť čierneho korenia v spojení so sušeným mäsom na českom trhu nenájdeš. Táto kolaborácia jednoducho dáva zmysel.

biltong-s-kampotskym-peprem-min

O Pepperfield

Pepperfield je firma, ktorá do Čiech dováža a predáva to najlepšie čierne korenie na svete. Založili ju dvaja kamaráti David a Klára, ktorým učarovala Kambodža a chuť kampostkého čierneho korenia. Firma spolupracuje s vyhlásenými českými reštauráciami, kde dodáva svoj vysoko kvalitný produkt. Na ich e-shope nájdete balenia jednotlivých druhov čierneho korenia, ale narazíte aj na iné rôzne produkty ako je čokoláda, alkohol alebo maslo. Pepperfield ale nie je iba e-shop. Je to aj projekt, ktorý sa snaží za férové ceny odkupovať certifikované kampotské čierne korenie od kambodžských farmárov a tým ich zároveň podporovať.

Zloženie

Hovädzie mäso, zmes korenia, soľ, jablčný ocot, kampotské červené korenie celé (1,25%).

Nutričné hodnoty

Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1693/406
Tuky 7 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 60 g
Soľ 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Naše sušené mäso
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Originál
Balenie: 50g
Krajina pôvodu: Česká republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here