Maso Here - Hovädzí Biltong Piri Piri krabica 15ks

€73,35 / ks
Skladom (>10 ks)

Nový člen rodiny, ktorý prináša do hry úplne nové chute.Tentokrát vo variante s piri-piri papričkami. Africká receptúra, žiadna chémia. Jednoducho tak, ako to máme (máte) radi. Vzali sme náš Originál a predtým, než sme ho dali do sušičky, sme k nemu pridali ešte piri piri. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame len prvotriedne mäso, štipku soli, korenie a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom teplého vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto. Jedno balenie nášho sušeného mäsa s hmotnosťou 40 g je pripravené zo 160 g prvotriedneho hovädzieho. Proste iba mäso a trochu korenia. Bodka.

288-3

Zloženie

Hovädzie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia.

Výrobok neobsahuje žiadne alergény alebo látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.

Balenie: 15x Maso Here Hovädzí Biltong Piri Piri 15ks

Nutričné hodnoty

Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 0,67 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 63 g
Soľ 2 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Naše sušené mäso
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Piri Piri
Balenie: 40 g
Pálivosť: Jemne pálivé

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here