Maso Here - Diviačí Biltong 50g

€5,79 / ks
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Lovecká sezóna skončila a my sme ti spolu s firmou Baroque ulovili diviaka. Pridali sme našu jedinečnú zmes korenia, usušili a na svete je diviačí biltong. Skvelá chuť diviny ti pripomenie, že aj v Česku nájdeš kvalitný kus mäsa.

Detailné informácie

Podrobný popis

Na prípravu diviačieho biltongu sme spolupracovali s firmou Baroque, ktorá loví a spracováva divinu. Oni mäso ulovili a spracovali. My sme mäso nakrájali, okorenili, namarinovali a usušili. Výsledok naozaj stojí za to. Nielen, že má mäso skvelú divinnú chuť, ale krásne sa rozpadáva na jazyku.

Diviačie mäso, ktoré nájdete v našom balíku, pochádza z voľnej prírody. Je typické tým, že je veľmi lahodné a šťavnaté. Oproti bravčovému mäsu má výraznú chuť a vôňu. Mäso sa vďaka svojej výbornej štruktúre krásne rozplýva na jazyku. Jeho chuť ťažko k niečomu prirovnať, pretože je naozaj špecifická. Čo sa týka farby mäsa, tak má najbližšie k hovädziemu. Chuťovo to je ale úplne iná hitparáda.

O Baroque

Baroque je rodinná firma z Východných Čiech. Zameriavajú se na spracovávanie diviny, ktorú vykupujú priamo od tuzemských poľovníkov. Ich poslanie je prinášať výrobky s dôrazom na kvalitu a zdravie. Suroviny z polí, lesov, sadov a rybníkov si starostlivo vyberajú.

Na ich stránkach si môžete vybrať zo širokej ponuky diviačieho, jelenieho, dančieho alebo srnčieho mäsa. Vybrať si môžete pliecko, stehno, chrbát alebo sviečkovú. Mimo to ale ponúkajú aj poháre s diviačim tukom alebo paštétou. Na ich webe nájdete aj domáce chlebíčky alebo rôzne omáčky. Výber majú naozaj široký a každý milovník diviny si u nich určite príde na svoje. Naviac prevádzkujú ešte sieť reštaurácií a kaviarní, kde môžete ochutnať nielen špeciality z diviny.

Zloženie

Divina - diviačí chrbát (98 %), jablčný ocot, soľ, unikátna zmes korenia Maso Here, chilli. 

Nutričné hodnoty

Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1533/453
Tuky 12 g
Nasýtené mastné kyseliny 6 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 69 g
Soľ 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Naše sušené mäso
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Diviačie
Príchuť: Original
Balenie: 50 g
Krajina pôvodu: Česká Republika
Pálivosť: Nepáli
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here