Maso Here - Beef Jerky Chipotle
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Je to tu. Jerky od Maso Here odteraz v stálej ponuke. Sme síce experti na biltong, ale za tie roky sušenia sme vyladili postup aj na prípravu hovädzieho jerky. Stále sa držíme našich zásad. Nenájdeš v ňom žiadne éčka, zvlhčovadlá ani cukor. Jedine základné ingrediencie, ktorých kombinácia vytvára autentický chuťový zážitok, na ktorý len tak nezabudneš.
Ochutnaj naše jerky a vzdaj hold mrtvému náčelníkovi, ktorý položil základy výroby jerky v Česku, ale nemal už chuť a odvahu posunúť tento business na ďalší level. Preto sme to vzali za neho!
Zloženie
Hovädzie mäso, sójová omáčka, naša vlastná unikátna zmes korenia, čierne korenie, soľ, chipotle (1,2%).
Výrobok neobsahuje žiadne látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.
Nutričné hodnoty
Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1317/315 |
Tuky | 5 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukor | 0,2 g |
Bielkoviny | 63 g |
Soľ | 3,5 g |
Prečo práve naše mäso?
Či už si športovec a potrebuješ rýchlo doplniť energiu, vodič, ktorý nechce zaspať za volantom alebo len pôžitkár, ktorý si chce vychutnať zdravú pochúťku k vínu či pivu. Príležitostí, kedy si dať sušené mäso je mnoho. Rozhodne ale platí, že je to zdravá maškrta plná proteínov, ktorá dodá telu potrebnú výživu. Jednoducho poriadna mäsitá záležitosť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sušené mäso |
---|---|
Typ sušeného mäsa: | Jerky |
Druh mäsa: | Hovädzie |
Príchuť: | Originál |
Balenie: | 40 g |
Krajina pôvodu: | Česká Republika |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.