Kuivalihakundi - Hovädzie Jerky Naga Chilli 50g

€5,70 / ks
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Ďalšia pikantná alternatíva zo Škandinávie. Tentokrát toto chutné jerky vylepšila paprička Naga Chilli, ktorá mäsu dodáva výraznú a pálivú chuť. Podľa výrobcu ide o najpálivejšie jerky vo Fínsku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Fínska pýcha, ktorá kvalitou predčí väčšinu svojich európskych konkurentov. Základom je poctivý výber mäsa v kombinácii s chutným korením. Kvôli vyššej slanosti odporúčame konzumovať ideálne s pivom alebo vínom. Za nás vyložene krčmová záležitosť, žiadny parťák na túry alebo výlety.

Zloženie

Hovädzie mäso, sójová omáčka, cukrový sirup, cesnak, čierne korenie, naga chilli (0,7%).

Nutričné Hodnoty

Počítáné na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1506/360
Tuky 14,2 g
Nasýtené mastné kyseliny
6,2 g
Sacharidy 7,9 g
Cukor 5,1 g
Bielkoviny
50,2 g
Soľ 9,5 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Beef Jerky
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Chilli
Balenie: 50 g
Krajina pôvodu: Fínsko
Pálivost: Středně pálivé
Položka bola vypredaná…

Test: Jerkku z Fínska

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
F Avatar autora | 16.1.2022
Palive ale trocha prilis slane, idealne tak k pivku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Za touto pochúťkou z Fínska stojí zakladateľ Timo Lehti, ktorý bol nespokojný s ponukou jerky a rozhodol sa sušiť svoje mäso. Najprv rozbehol e-shop so svojím pôvodným produktom. O dva roky nato sa už na svetlo sveta dostáva značka Kuivalihakundi. Dnes je práve toto fínske jerky jedno z najvýraznejších na škandinávskom trhu. Majú naozaj veľkú škálu druhov aj príchutí mäsa, takže si vyberie naozaj každý.