Jablčný ocot 500ml

€4 / ks
Skladom (>10 ks)

Nie je ocot ako ocot. Je potrebné, aby pri marinovanie ležalo mäso v 100% čistom jablčnom octe s adekvátnou kyslosťou. Vďaka octu je mäso krehkejšie a vytiahne z neho pri sušení viac vody.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ocot pri sušení asi nepoužíva každý. Má ale svoje výhody a v Afrike na sušenie mäsa jednoducho patria. A my sa učili práve tam. Ver tomu, že medzi octy je veľa veľký rozdiel a my máme v oku zrovna tento. A trvalo nám dlho, než sme ho našli. 

ZLOŽENIE

100% prírodný kvasný jablčný ocot, 5% kyslosť

Dodatočné parametre

Kategória: Domáce sušenie
Balenie: 500 ml
Krajina pôvodu: Rakúsko
Druh Korenia: Ocot

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here