Jablčný ocot 500ml
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ocot pri sušení asi nepoužíva každý. Má ale svoje výhody a v Afrike na sušenie mäsa jednoducho patria. A my sa učili práve tam. Ver tomu, že medzi octy je veľa veľký rozdiel a my máme v oku zrovna tento. A trvalo nám dlho, než sme ho našli.
ZLOŽENIE
100% prírodný kvasný jablčný ocot, 5% kyslosť
Dodatočné parametre
Kategória: | Domáce sušenie |
---|---|
Balenie: | 500 ml |
Krajina pôvodu: | Rakúsko |
Druh Korenia: | Ocot |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.