Jablčný ocot 500ml

€3,49 / ks
Skladom (> 10 ks)

Nie je ocot ako ocot. Je potrebné, aby pri marinovanie ležalo mäso v 100% čistom jablčnom octe s adekvátnou kyslosťou. Vďaka octu je mäso krehkejšie a vytiahne z neho pri sušení viac vody.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ocot pri sušení asi nepoužíva každý. Má ale svoje výhody a v Afrike na sušenie mäsa jednoducho patria. A my sa učili práve tam. Ver tomu, že medzi octy je veľa veľký rozdiel a my máme v oku zrovna tento. A trvalo nám dlho, než sme ho našli. 

ZLOŽENIE

100% prírodný kvasný jablčný ocot, 5% kyslosť

Dodatočné parametre

Kategória: Domáce sušenie
Balenie: 500 ml
Krajina pôvodu: Rakúsko
Druh Korenia: Ocot

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie