Hovädzie Jerky - Chilli & Rasca

Novinka
12 hodnotení
€5,45 / ks
Skladom

Naše prvé ozajstné beef jerky! A začíname hneď pekne z ostra. Kombináciou papričiek habanero a drvenej rasce. Na našej stupnici pálivosti by sme tak toto mäso hneď zaradili bez obáv do sekcie tých veľmi pálivých.

Detailné informácie

Podrobný popis

Od tej doby, čo sušíme mäso sme zameraní skôr na biltong, ktorý o svoje miesto na slnku stále bojuje. V poslednej dobe už ale nešlo odolať pokušeniu vyskúšať tiež vlastnú jerky variantu. A vzhľadom k tomu, akej obľube se těší pálivé mäso sme sa rozhodli začať kombináciou habanero & rasca.

Prírodné sušené mäso, bez konzervantov a bez lepku. Výborné aj k vínu či na posedenie s kamošmi pri pive.

nl-sk

Zloženie

hovädzie mäso, voda, sójová omáčka, worcesterová omáčka, habanero, zázvor, rasca, paprika, koriander.

NUTRIČNÉ HODNOTY VE 100G

Energetická hodnota: 1258 kJ / 286 kcal
Proteíny: 48 g
Tuky: 4 g
Karbohydráty: 19 g

Skladujte pri izbovej teplote na suchom mieste

Dodatočné parametre

Kategória: Hovädzie mäso
Typ sušeného mäsa: Jerky
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Chilli & Rasca
Balenie: 50g
Krajina pôvodu: Česká Republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here