Hovädzie Cesnak krabica 15ks
Podrobný popis
Sušenie mäsa nie je v našom prípade žiadna veda. Pri výrobe používame iba prvotriedne, ručne krájané hovädzie, štipku soli, korenia a trochu octu. Následne potom mäso sušíme prúdom horúceho vzduchu. Na nejaké éčka nie je v našom balíčku miesto. Je ti jeden balíček málo? Nestačia ti ani dva? Kúp si teda celú krabicu naplnenú našim sušeným mäsom. V každej nájdeš 15 balení s váhou 40 gramov. Získaš tak lepšiu cenu a zásobu mäsa na dlhšiu dobu.
Prečo práve naše mäso
Či už si športovec a potrebuješ doplniť rýchlo energiu, vodič čo nechce zaspať za volantom alebo iba pôžitkár, čo si chce vychutnať zdravú pochúťku k vínu či pivu. Je mnoho príležitostí kedy si dať sušené mäso. Rozhodne ale platí, že je to zdravá desiata plná proteínov, ktorá telu dodá potrebnú výživu. Jednoducho poriadne mäsitá záležitosť.
Obsah balenia
- 15x Maso Here - Cesnakový Biltog 40g
Zloženie
Hovädzie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia a sušený cesnak (1,2%).
Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzatvorenom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.
Krabica naplnená energiou
Ak pátraš po tom, čo sa v jednej krabici skutočne ukrýva, tak si buď istý, že iba samé dobré veci. Nutričné hodnoty schované v jednej krabici vydajú za niekoľko poriadnych obedov. Samozrejmosťou je absencia alergénov, cukru a éčok.
Nutričné Hodnoty
Jedno 40 gramové balenie nášho sušeného mäsa je vyrobené zo 160 gramov hovädzieho a dokáže zastúpiť dennú dávku bielkovín potrebnú pre normálneho človeka so sedavým zamestnaním.
Počítáné na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1525/365 |
Tuky | 4 g |
Nasýtené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukor | 0 g |
Bielkoviny | 63 g |
Soľ | 2 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Krabice 15 ks |
---|---|
Typ sušeného mäsa: | Biltong |
Druh mäsa: | Hovädzie |
Príchuť: | Cesnak |
Balenie: | 40 g |
Krajina pôvodu: | Česká Republika |
Pálivost: | Nepálí |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.
Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.
A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.
A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.
My jsme Maso Here
Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.