Maso Here - Cesnakový Biltong 40g

24 hodnotení
€3,97 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
29.10.2020

Náš prvý pravý africký biltong. Sušený v celku a ručne nasekan až tesne pred vložením do obalu. Po prvýkrát s cesnakovou príchuťou, ktorú ste si vybrali v internetovom hlasovaní priamo Vy - mäsožravci.

Detailné informácie

Podrobný popis

Limitovaná edícia v našej ponuke! Ručne vyrábaný hovädzie biltong s príchuťou cesnaku. Africká receptúra, pomaly sušené hovädzie, žiadna chémia a zaujímavá chuť, ktorá v prípade sušeného mäsa nie je tak často k videniu.

maso-cesnek

ZLOŽENIE

Hovädzie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia, cesnak

Výrobok neobsahuje žiadne alergény alebo látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G

Jedno 50 gramové balenie nášho sušeného mäsa je vyrobené z 200 gramov hovädzieho a dokáže zastúpiť dennú dávku bielkovín potrebnú pre normálneho človeka so sedavým zamestnaním.

Energetická hodnota 1525 kj (365 kcal)
Tuky 4 g (z toho nas. mastné kyseliny 2 g)
Sacharidy <1 g
Cukry 0 g
Bielkoviny 63 g
Soľ 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Hovädzie mäso
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Cesnak
Balenie: 40 g
Krajina pôvodu: Česká Republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here