Maso Here - Hovädzí Biltong Cesnak

€5,30 / ks €13,99 / ks od €5,30 / ks
Skladom (>10 ks) Skladom (9 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Cesnak. Táto mýtická bylina, ktorá je univerzálnym liekom na rôzne neduhy, taktiež aj perfektne chutí. V kombinácii so sušeným hovädzím mäsom prináša novú paletu chutí, ktorá spája tradičnú českú kuchyňu s juhoafrickým spôsobom sušenia mäsa.

Detailné informácie

Podrobný popis

Limitovaná edícia v našej ponuke! Ručne vyrábaný hovädzie biltong s príchuťou cesnaku. Africká receptúra, pomaly sušené hovädzie, žiadna chémia a zaujímavá chuť, ktorá v prípade sušeného mäsa nie je tak často k videniu.

320

ZLOŽENIE

Hovädzie mäso, jablčný ocot, soľ, naša vlastná unikátna zmes korenia, cesnak (1,2%).

Výrobok neobsahuje žiadne alergény alebo látky zo Zoznamu zakázaných látok Svetového Antidopingového kódexu. Skladuj na suchom a chladnom mieste v dobre uzavretom obale, pri teplote do 25°C a nevystavuj mäso priamemu slnečnému žiareniu.

Nutričné hodnoty

Jedno 40 gramové balenie tohoto sušeného mäsa je vyrobené zo 120 gramov surového mäsa.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuky 4 g
Nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukor 0 g
Bielkoviny 63 g
Soľ 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené mäso
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Hovädzie
Príchuť: Cesnak
Balenie: 40 g
Krajina pôvodu: Česká Republika
5
19x
4
9x
3
8x
2
10x
1
4x
Nevypĺňajte toto pole:
5
M Avatar autora | 27.12.2022
Vyborna chut, podciarknuta cesnakom. ????
5
Avatar autora | 4.7.2021
+ Lepšie ako cipsi

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here