Grilovacie korenie s bylinkami

€3,99 / ks €7,99 / ks od €3,99 / ks
Skladom (>10 ks) Skladom (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Grilovacie korenie s množstvom byliniek sa hodí v kombinácii s grilovanými syrmi alebo zeleninou. Stačí trochu nasypať a môžeš rozpaľovať váš gril.

Detailné informácie

Podrobný popis

Korenie je základ a pri grilovaní to platí dvojnásobne. S naším korením si uľahčíš prácu pri príprave mäsa a marinád. V tejto zmesi nájdeš mix niekoľkých byliniek, ktoré sú ideálne na hermelín, zeleninu, ale aj na mäso či do akejkoľvek marinády. Staň sa kráľom každej grilovačky s naším korením.

mix_koreni_2 1-min

Zloženie

Jedlá soľ (max. 56 %), paprika, cibuľa, horčica, petržlen, koriander, čierne korenie, tymián, rastlinný olej (repkový)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here