Drevená doska s držadlom

€9,99 / ks
Skladom (>10 ks)

Štýlová doska na krájanie z kvalitného akáciového dreva, ktoré je prekvapivo ľahké a odolné voči mechanickému poškodeniu. Vďaka kvalitnému a podarenému spracovaniu ho môžeš využiť nielen na krájanie, ale aj servírovanie mäsa a ďalších pochutín.

Detailné informácie

Podrobný popis

Už dosť krájania a servírovania mäsa na nevkusných plastových doskách. Zadováž si štýlový kus poriadneho dreva, na ktorom sa perfektne krája, ale hodí sa aj na servírovanie steakov či jerky a biltongu. Akáciové drevo má perfektné vlastnosti. Nielen, že je odolné a ľahké, ale má aj prirodzené antibakteriálne vlastnosti. A naviac vyzerá naozaj štýlovo, takže sa veľmi ľahko stane súčasťou dekorácie v tvojej kuchyni.

Vyrobené z materiálov, ktoré sú bezpečné pri kontakte s potravinami.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Vieš aké to je rozbehnúť firmu so sušeným mäsom, keď nedokážeš ani naklepať rezeň? Je to celkom mäso! Náš pradedo mal v Hradci Králové mäsiarstvo. Dedo mal prezývku Špek, vyrábal domácu tlačenku a vedel o mäse všetko. A my dvaja? Nás bavil skôr počítač a šport. A predsa všetko nakoniec dopadlo tak, že rodinná tradícia pokračuje.

Náš príbeh je jednoducho o tom, ako dvaja bratia, ktorí spolu kedysi sotva prehodili pár viet ročne a nemali veľa spoločných záujmov, rozbehli business so sušeným mäsom. Jeden sa naučil sušiť mäso, druhý chcel založiť rodinnú firmu.

A teraz vyrábame vlastné sušené mäso, prevádzkujeme eshopy, organizujeme workshopy o výrobe sušeného mäsa a snažíme sa propagovať jerky a biltong ako sa len dá.

A náš cieľ? Vybudovať najväčší online marketplace so zameraním na sušené mäso v Európe.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

My jsme Maso Here

Keď sme rozbehli business so sušeným mäsom, povedali sme si, že by bolo fajn mať nejaké pravidlá alebo postoje a tie dodržiavať. O sušenom mäse toho vieme naozaj dosť a chceme to predať ďalej.

my-jsme-maso-here