Biltong en Provence - Starter Pack 4ks

Neohodnotené
€22,72 –5 %
59 1 bil ten prov
€22,72 –5 % €21,56 / ks €5,39 / 1 ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
4.12.2020

Biltong en Provence je francúzska prémiovka, ktorú by mal ochutnať každý fanúšik sušeného mäsa. Luxusné býčie plemeno, francúzsky orchester chutí a africký postup výroby. Teraz naviac vo výhodnom sete pre prvý tasting.

Detailné informácie

Podrobný popis

Biltong en Provence je francúzska prémiovka, ktorú by mal ochutnať každý fanúšik sušeného mäsa. Luxusné býčie plemeno, francúzsky orchester chutí a africký postup výroby.

Mäso býkov z Camargue je naozaj unikátne. Už na prvý pohľad ťa upúta jeho sýto červená farba. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej je cítiť byliny a trsť. Na výrobu jedného balenia padne 150 gramov tejto surovej mäsovej nádhery.

Obsah balenia

1 x 30g Biltong en Provence - Original
1 x 30g Biltong en Provence - Chilli
1 x 30g Biltong en Provence - Le Garrigue
1 x 30g Biltong en Provence - Zázvor

biltong-en-provence-products

 

Dodatočné parametre

Kategória: Starter Packy
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Býčie
Príchuť: Chilli, Originál, Zázvor, Provensálske korenie
Balenie: 30 g
Krajina pôvodu: Francúzsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Biltong en Provence, to je dobrodružstvo Elodie a Clémenta z francúzskeho Aix, ktorí sa po návrate z Kapského mesta v Južnej Afrike rozhodli, že biltong, ktorý tam ochutnali je tak dobrý, že ho budú vyrábať aj doma. Proste klasika, ktorú poznáme v Maso Here z vlastnej skúsenosti.

Najprv sa s nápadom sušiť mäso zverili kamarátom, ktorí boli spočiatku trochu nedôverčiví. Ale to možno iba preto, že biltong vôbec nepoznali. Teraz je už všetko inak. Biltong milujú a sú z nich pravidelní zákazníci.

elodie-clement-biltong

Ich biltong sa snaží byť čo najviac autentický a skĺbiť tak chuť prémiového francúzskeho býčieho mäsa a originálneho afrického korenia. Na povrchu je mäso pekne preschnuté a v jadre si zachováva stále určitú šťavnatosť. Elodie a Clément sa ale neboja ani experimentov a tak medzi ich mäsom nájdete aj druhy s cesnakom alebo zázvorom.

A aby bolo jasno, čo sa samotného mäsa týka, tak tu sa jedná o poriadnu prémiovku. Do sušičky tentokrát zamierili býky z Camargue. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej sú cítiť byliny a trsť. Býky z Camargue sú chovaní na rozľahlom území tvoreným deltou rieky Rhôny a ich označenie je chráneným názvom.