Biltong en Provence - Originál 30g

Neohodnotené
€5,68 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
2.11.2020

Verzia originál. To je francúzska predstava sušeného mäsa z Afriky. Pôvodný postup a korenie v kombinácii s jemným býčim mäsom to je chuť, ktorá sa len tak nevidí… teda neochutná.

Biltong en Provence je francúzska prémiovka, ktorú by mal ochutnať každý fanúšik sušeného mäsa. Luxusné býčie plemeno, francúzsky orchester chutí a africký postup výroby. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Mäso býkov z Camargue je naozaj unikátne. Už na prvý pohľad ťa upúta jeho sýto červená farba. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej je cítiť byliny a trsť. Na výrobu jedného balenia padne 150 gramov tejto surovej mäsovej nádhery.

Zloženie

býčie mäso (Býk z Camargue), koriander, čierne korenie, soľ, cukor, jedlá sóda

Trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu výroby. Vyznačené na obale. Skladujte pri izbovej teplote a po otvorení spotrebujte do 3 dní!

Nutričné hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota (kJ / kcal): 991/234
Tuky: 3,7 g
Sacharidy: 3 g
Bielkoviny: 47 g
Soľ: 2,5 g

Dodatočné parametre

Kategória: Tradičný Biltong
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Býčie
Príchuť: Originál
Balenie: 30 g
Krajina pôvodu: Francúzsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Biltong en Provence, to je dobrodružstvo Elodie a Clémenta z francúzskeho Aix, ktorí sa po návrate z Kapského mesta v Južnej Afrike rozhodli, že biltong, ktorý tam ochutnali je tak dobrý, že ho budú vyrábať aj doma. Proste klasika, ktorú poznáme v Maso Here z vlastnej skúsenosti.

Najprv sa s nápadom sušiť mäso zverili kamarátom, ktorí boli spočiatku trochu nedôverčiví. Ale to možno iba preto, že biltong vôbec nepoznali. Teraz je už všetko inak. Biltong milujú a sú z nich pravidelní zákazníci.

elodie-clement-biltong

Ich biltong sa snaží byť čo najviac autentický a skĺbiť tak chuť prémiového francúzskeho býčieho mäsa a originálneho afrického korenia. Na povrchu je mäso pekne preschnuté a v jadre si zachováva stále určitú šťavnatosť. Elodie a Clément sa ale neboja ani experimentov a tak medzi ich mäsom nájdete aj druhy s cesnakom alebo zázvorom.

A aby bolo jasno, čo sa samotného mäsa týka, tak tu sa jedná o poriadnu prémiovku. Do sušičky tentokrát zamierili býky z Camargue. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej sú cítiť byliny a trsť. Býky z Camargue sú chovaní na rozľahlom území tvoreným deltou rieky Rhôny a ich označenie je chráneným názvom.