Biltong en Provence - Chilli 30g

Neohodnotené
€5,68 / ks
Skladom (> 10 ks)
Môžeme doručiť do:
18.8.2020

Toto nie je žiadny oheň. Toto je len ľahký chilli vánok, ktorý sa prehnal cez francúzskeho býka a vytvorili to najkrehkejšie sušené mäso, ktoré sme kedy jedli.

Biltong en Provence je francúzska prémiovka, ktorú by mal ochutnať každý fanúšik sušeného mäsa. Luxusné býčie plemeno, francúzsky orchester chutí a africký postup výroby. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Mäso býkov z Camargue je naozaj unikátne. Už na prvý pohľad ťa upúta jeho sýto červená farba. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej je cítiť byliny a trsť. Na výrobu jedného balenia padne 150 gramov tejto surovej mäsovej nádhery.

Zloženie

býčie mäso (býk z Camargue), vínny ocot, koriander, čierne korenie, zmes chilli korenie (paprika, cesnak, rasca, oregano, klinček), soľ, cukor, jedlá sóda

Trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu výroby. Vyznačené na obale. Skladujte pri izbovej teplote a po otvorení spotrebujte do 3 dní!

Nutričné hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota (kJ / kcal): 991/234
Tuky: 3,7 g
Sacharidy: 3 g
Bielkoviny: 47 g
Soľ: 2,5 g

Dodatočné parametre

Kategória: Pikantný Biltong
Typ sušeného mäsa: Biltong
Druh mäsa: Býčie
Príchuť: Chilli
Balenie: 30 g
Krajina pôvodu: Francúzsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Biltong en Provence, to je dobrodružstvo Elodie a Clémenta z francúzskeho Aix, ktorí sa po návrate z Kapského mesta v Južnej Afrike rozhodli, že biltong, ktorý tam ochutnali je tak dobrý, že ho budú vyrábať aj doma. Proste klasika, ktorú poznáme v Maso Here z vlastnej skúsenosti.

Najprv sa s nápadom sušiť mäso zverili kamarátom, ktorí boli spočiatku trochu nedôverčiví. Ale to možno iba preto, že biltong vôbec nepoznali. Teraz je už všetko inak. Biltong milujú a sú z nich pravidelní zákazníci.

elodie-clement-biltong

Ich biltong sa snaží byť čo najviac autentický a skĺbiť tak chuť prémiového francúzskeho býčieho mäsa a originálneho afrického korenia. Na povrchu je mäso pekne preschnuté a v jadre si zachováva stále určitú šťavnatosť. Elodie a Clément sa ale neboja ani experimentov a tak medzi ich mäsom nájdete aj druhy s cesnakom alebo zázvorom.

A aby bolo jasno, čo sa samotného mäsa týka, tak tu sa jedná o poriadnu prémiovku. Do sušičky tentokrát zamierili býky z Camargue. Ich mäso má minimálne množstvo tuku a špecifické je aj svojou chuťou, z ktorej sú cítiť byliny a trsť. Býky z Camargue sú chovaní na rozľahlom území tvoreným deltou rieky Rhôny a ich označenie je chráneným názvom.