Beef Jerky
Beef Jerky - toto je absolútna sušená klasika a v našich končinách je to pre mnohých súhrnné označenie všetkých sušených mias. Jerky sa najčastejšie vyrába práve z hovädzieho, poprípade bizónieho, morčacieho či bravčového mäsa. Kvôli tomu, že je hovädzie dostupné prakticky na celom svete sa tento variant rozšíril do všetkých krajín a označenie “Beef Jerky” tak definuje celú kategóriu mäsových snackov. Pokračovat
Klasické Beef jerky sa môžu pripravovať rôzne a paleta príchutí je takmer nekonečná. Sú bohaté na proteíny, pri ich výrobe sa používa sójová omáčka, prípadne dymová aróma a v ideálnom prípade žiadna chémia. Preto pri výbere značiek, ktoré ponúkame na našom eshope dbáme na to, aby proces výroby čo najviac pripomínal pôvodnú receptúru.